www.biotunder.info

"Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor egy férfi már az utolsót is elfelejtette." George Bernard Shaw

2017. november 20., hétfő

A társkeresés útvesztői - gyere, oldjuk meg együtt!

Társkeresés, párválasztás, buktatók és eredmények
Úgy tűnik, időszakról időszakra egyre nehezebb a társkeresést megoldani mind a fiataloknak, mind a középkorúaknak és talán a legnehezebb az idősebb korosztálynak. Nem elég megtalálni ráadásul, hiszen utána jönnek a nagy kérdések: összeillünk? hosszú távon is sikerülhet? egyeznek a terveink? megmarad a szenvedély, szerelem? 
A társkeresés fontos alapja az önismeret és a másik nem gondolkodásának, igényeinek, szerepeinek az ismerete. Gyakori, hogy ennek szinte teljes hiányában ábrándozunk az "igaziról". Teli illúziókkal, sőt, szentimentalizmussal - ami sajnos keserves csalódásokat hozhat. 
Várom szeretettel azokat, akik tudatosan, megfontoltan szeretnének társat keresni, okosan felépíteni a kapcsolatukat, megismerni önmagukat és a másik nemet. Egyéni társkereső kurzuson ismerheted meg, sajátíthatod el azt a tudást, amellyel a saját kezedben tarthatod az életed alakítását.
A kurzus nyolc alkalomból áll. Jó beszélgetések, a múltbéli tévedések és tapasztalatok feldolgozása, sok izgalmas és játékos feladat, komoly önismeret, emberi kapcsolatok ismerete, saját magad minden területen való fejlesztése, fejlődése vár rád. Külső-belső megújulás, magasabb szintű energiák, a nőiességed - férfiasságod megélése, a kisugárzásod változása - ezek a várható "nyereségek". A társkereső, ismerkedő oldalakon való ismerkedés veszélyeire, lehetőségeire is kitérünk.
Az illatok, Bach-virágterápia, gyógynövények "hatalmát" is bevetjük, amelyekkel a lelki hangolódást, tisztulást, fejlődést támogatjuk.

Mit ír a párkapcsolatok alakulásáról Rüdiger Dahlke?

"Pusztán statisztikai szempontból nézve a nőknek nyilván nehéz érettebb korban megfelelő társat találni, hiszen amíg a férfiaknak semmi kifogásuk egy kevésbé intelligens nő ellen, sőt, még előnyben is részesítik az ilyeneket, addig egy nő számára az ilyesmi szinte elviselhetetlen. A nők ősi szerepmintát követve azt akarják, hogy a férfi vállának támaszkodhassanak, és ehhez a férfinak legalábbis egyenrangúnak kell lennie, mindenekelőtt pedig igazi férfinak, aki minden téren vállani tudja férfiúságát. Az ilyen összművészeti alkotások azonban ritkák, így aztán sok nő elégedetlen azzal, aki neki jutott, sőt, a kapcsolatában gyakran még magányosabbnak érzi magát.
A nők számára egyetlen kiút kínálkozik ebből: saját lelkük férfi-oldalának, az animusnak a kifejlesztése, míg a férfiaknak lelkük női oldalát, az animát kell erősíteni. Ha mindent megtalálunk saját magunkban, kerek egésszé és ismét elégedetté válunk, a félelemnek, hogy nem találunk társat, esélye sem lesz.
Ráadásul a tapasztalat azt mutatja, hogy azok az emberek, akik sikeresen végrehajtották ezt a nagy kihívást jelentő fejlődési programot, később mégis társra szoktak találni."


A fenti gondolatok szellemében várok minden társkeresőt sok figyelemmel, tapasztalattal és derűvel. A kurzust Skype-on vagy Messengeren keresztül is igénybe lehet venni, így az ország vagy a világ bármely tájáról elvégezheted.
Bejelentkezés, információ: +36 (70) 423-4420, vagy biogyogyitas@biogyogyitas.hu

Bíró Tünde
Szexuálterapeuta
Természetes gyógymódok terapeuta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.