www.biotunder.info

"Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor egy férfi már az utolsót is elfelejtette." George Bernard Shaw

2016. május 5., csütörtök

Fat fetish: a kövérség, mint szexuális fétis

A „Fat fetish” jelenség, mint parafília
A Fat fetish parafíliát, mint szexuális magatartást követő személyek – többnyire férfiak – azt vallják, hogy bennük ősi vágy él a gömbölyű női formák, a kövér lányok és asszonyok iránt. A Willendorf-i Vénusz és a Rubens-i szépségideálok a szexuális vágyaik megtestesítői. Az etetés, mint fétis (vagyis a feederism) fontos része ennek a parafíliának.
Leginkább Amerikában jellemző, világszerte ott van a legtöbb elhízott ember. Akkora teret sikerült már hódítania, hogy külön fórumok, társkeresők, közösségek alakultak a feederek (etetők) és feedie-k (etetettek, gainerek) egymásra találásának és tapasztalat-cseréjének segítésére.

Egy ilyen viszonyban eleinte mindkét fél boldognak tűnik, mert a „feedie”, a túlsúlyos fél (szinte minden esetben nő) számára 180 fokos fordulatot vesz a világ, hiszen ami miatt eddig lenézték, csúfolták, kirekesztették, az most előnnyé, sőt imádott tulajdonsággá válik. Az aktív etetők segédkeznek is az etetésben, a passzívak csak nézik, ahogyan eszik a partnerük. Gyönyörködnek a zsírpárnákban, de valahogy soha nem elég a hájból. Ezért az is előfordulhat, hogy a másikat addig hizlalják, ameddig az magatehetetlen lesz, így kiszolgálhatják, tovább etethetik, a szeretet legfőbb jeleként. Nem beszélve arról, hogy az esetleges féltékenységnek is véget lehet vetni, ha a partner már nem tud menni sehová.

Természetesen erőszakkal nem lehet kényszeríteni senkit, hogy betegre egye magát, ehhez is két ember kell. Az etetett felet súlyos önbizalomhiánya, vagy épp az ellenkezője, saját kövérségének határtalan szeretete kergetheti bele egy ilyen jellegű kapcsolatba. Az etetőt a fetisiszta hajlama kényszeríti arra, hogy minden erkölcsi aggályt félretéve felhizlalja a partnerét saját kielégülésének érdekében, mindezzel saját magát is becsapva, mindkettőjükkel elhitetve, hogy ez is szeretet.

A folyamat nem hirtelen zajlik le, hanem fokozatosan, ezért aztán vannak olyan esetek, ahol a „feedie” meg tud szabadulni az etetőtől, mert ő is belátja, hogy a saját egészsége fontosabb bármilyen partner szexuális izgalmánál, és a művi önigazolásnál. Ők ki tudtak kerülni a „feeder” bűvköréből.Az „etetők” akár több száz kilós hölgyeket is vonzónak tartanak, és az általuk okozott komoly egészségügyi kockázatok sem tántorítják el őket szenvedélyüktől. Az ilyen jellegű kapcsolatok durva alá- és fölérendeltségi viszonyt eredményezhetnek.     

Semmiképp sem szabad összekeverni a Fat fetish-t azzal, ha valakinek egyszerűen csak jobban tetszenek a gömbölyded formák a vékonyaknál.
(Forrás: parafilia.blog.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.