www.biotunder.info

"Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor egy férfi már az utolsót is elfelejtette." George Bernard Shaw

2015. augusztus 17., hétfő

Ha a szerelem nem foglalkozik veled, miért nem foglalkozol te a szerelemmel?

Várjuk, egyre csak várjuk az "igazit". A romantikus szerelmet. Sokan egyedül, sokan párkapcsolatban. És ebben a várásban elfáradunk. Lemondunk dolgokról. Elsősorban a szerelemről... És mégis, mégis várjuk. Furcsa ellentmondás ez, és nagy mozgatórugó. Mit tehetünk, ha még mindig várni kell, és mit tehetünk azért, hogy ne csak várjunk, hanem meg is érkezzen?
Annyi minden szólhat a szerelemről akkor is, ha éppen nem vagyunk szerelmesek!
Persze, hogy vágyakozik az ember. De addig is, amíg megérkezik a szerelem, eltölthetjük a legjobb módon az időt, nem? Sőt. Igazából a legértékesebb időt tölthetjük el addig. Életben tarthatjuk a saját szerelmi képességeinket és erőnket. Fejleszthetjük. Magasabb szintre vihetjük.
És ha nem érkezik meg a lelkünkben őrzött, várva-várt szerelem? Közben teljen az életünk folytonos várakozásban, keserűségben, szomorúságban? Nem hiszem, hogy ez lenne a jó stratégia.
Miért is ilyen fontos a szerelem? Miért nem mondunk le róla akkor sem, ha reménytelennek tűnik? Mert a szerelem hozza meg azt az állapotot, amelyre egész életünkben - szerintem még földi életünkön kívül is - vágyakozunk. Ez pedig az egyesülés egy olyan lélekkel, aki a lehető legközelebb áll a saját lelki részeinkhez. A folyamatos Anima-Animus történet hajt előre bennünket, és tartja fenn a lelkünkben a reményt, hogy igen, jön, érkezik, itt lesz, és együtt élhetjük meg az életünket. Közösen teremthetünk. Magasabbra emelkedhetünk egymással, egymásban. Meghittségben, egyesülő ölelésben, testi, lelki és szellemi egységben.
Foglalkozz hát a szerelemmel! És akkor lehet, hogy a szerelem is többet foglalkozik veled...
Akár, mert új szerelemre vágyódsz akár, mert a kapcsolatodban szeretnél új szakaszt elindítani, akár a régit elfelejteni: várlak egy újjáépítő, az értékeidet újra felfedező, izgalmas nővé varázsoló terápiás, önismereti tréningre. Ha egy szomorú, boldogtalan szakaszt akarsz lezárni az életedben, új lappal szeretnél elindulni, és ehhez szexuálterápiás támogatást szeretnél, örömmel állok melléd ebben a folyamatban.
Várlak a nyolc alkalmas "Foglalkozzunk a szerelemmel!" tréningemre, mely személyesen neked szól majd.
Nem számít, hány éves vagy, hány kiló, mit gondolsz a külsődről és a belső tulajdonságaidról. Egyedül az számít, mit diktál a szíved!


Bíró Tünde
Szexuálterapeuta, életmód tanácsadó
www.biotunder.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.