www.biotunder.info

"Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor egy férfi már az utolsót is elfelejtette." George Bernard Shaw

2015. április 3., péntek

Biotündér biointimitás program nőknek - kattints a képre!

Nagyon szeretnék minél több nőtársamnak segíteni abban, hogy minden gyönyörű női szervük egészséges maradjon egész életükön keresztül. Ezért várok mindenkit, aki szeretne egy női prevenciós állapotfelmérésen részt venni, ahol kiemelten a mellek, a méh, a petefészek, a hüvely és a hormonok állapotát tudjuk ellenőrizni. Az állapotfelméréshez 3-6 hónapos női tisztító- és regeneráló-kúrát állítok össze. Teljes körű táplálkozási, hormon-pótló, gyulladásgátló, rák-megelőző programot állítok össze, melynek segítségével a közérzeted, a nőiséged, az életerőd és a szexuális életed is nagyot változhat.
Ne nyugodj bele, ha valami nincs rendben "odalent", és ne rettegj a súlyos kóroktól, hanem előzd meg! Láss tisztán, cselekedj, és vedd a kezedbe a saját egészségedet. Ebben tudok segíteni a sok-sok tapasztalat alapján összegyűjtött jó tanácsokkal és életmód programmal.
Gyertek, szóljatok a barátnőiteknek, kolléganőiteknek, ismerősöknek, hogy minél előbb indítsa el mindenki a saját női megelőző programját! Ne akkor kezdjetek kutat ásni, amikor megszomjaztatok - ne akkor kezdjetek fűhöz-fához kapkodni, amikor a kezetekbe adnak egy elkeserítő diagnózist. A MOST az MOST van. Ez a tavasz legyen az önmagunkkal való törődés tavasza!
Bejelentkezés: (70) 423-4420-as telefonszámon.

Egészséges női szerveket kívánok!

Bíró Tünde
Tanár, holisztikus életmód tanácsadó
www.biotunder.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.