www.biotunder.info

"Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor egy férfi már az utolsót is elfelejtette." George Bernard Shaw

2016. június 6., hétfő

Az igazi női neszesszer, S.O.S készlet kislányoknak, nagylányoknak, nőknek minden korosztályban

Az S.O.S. készletet gyakran ajánlom az anyukák számára, hogy készítsék el ajándékként a lányuknak, akár bármikorra, akár az első menstruáció megünneplésekor, vagy az arra való felkészülésnél. Biztos "befutó", mint ajándék, és jó alkalom arra, hogy a kényes témákról is ejtsünk néhány szót érzékennyé váló tizenéves lányunkkal. Keresztmamák, nagynénik is kiváló ajándékként adhatják kedves rokonuknak.

Egy ilyen neszesszer életmentő lehet, valóságos túlélő csomag. Kis helyen elfér, okosan kell összeállítani, és mindig legyen nálad! Mi legyen benne?
- Aromaterápiás illóolajokból egy alap-készlet:
1. S.O.S. illóolaj-keverék menstruációs fájdalmakra, ájulásra, rosszullétre, fertőtlenítésre, csípésre, vágásra, wc fertőtlenítésre, összetevők: levendula, rozmaring, teafa illóolaj
- Aranyolaj gyulladásokra, fejfájásra, Panarom készítmény
- Kézápoló krémecske
- Ajakbalzsam, "mentes" készítmény. A Panarom ajakbalzsamja vagy a szlovák Bione cég méhviaszos ajakápolója fantasztikus!
- Mini-fogkrém. Reklámajándék is megfelel erre a célra. Ha tudsz szerezni összecsukható fogkefét, akkor az is szuper, ha bekerül a kis túlélő csomagodba.
- Nedves törlőkendők, ezek is "mentesek", kézre, intim területekre, valamint olyan fertőtlenítő kendő, amelyet még S.O.S. olajjal "tuningolva" a nyilvános wc-ket tudjuk némileg használhatóbbá tenni.
- Kis olló, női bicska.
- Bach Rescue krém, pasztilla, cseppek.
- Ragtapasz, papírzsebkendő, egészségügyi betét, tampon.
- Tusfürdő és kézmosó kis tasakokban (reklámajándék).
- Csokoládé és aszalt gyümölcs.
Nagyon jó ajándék egy ilyen kis neszesszer a pubertás korba lépett lányoknak. Akár a saját lányodnak, akár rokon kislánynak, de nagyobb lányoknak is szerintem nagyon örömteli ajándék lehet! És azt tanácsolom, hogy készítsd el magadnak is...
A saját túlélő csomagomban mindig van hasmenés elleni gyógynövényes csepp, növényi "antibiotikum", hasmenés esetén adható nyomelem- és ásványianyag-pótló por, speciális aromaterápiás készítmények pl. fertőzés esetére, Múmijó és colostrum is. Sokszor volt már segítségemre külföldi utazás során, amikor mindenki kidőlt, és sorban állt nálam a "csodaszerekért".
Felnőtt hölgyeknek az óvszer és az esemény utáni tabletta is jó, ha bekerül egy ilyen csomagba.
Az S.O.S. női csomag összeállításában szívesen segítek! Kérj tanácsot, beszerzési forrásokat tőlem.

Legyen saját "túlélő" női neszesszered és ajándékozz a lányodnak, barátnődnek, rokonodnak is ilyen S.O.S. csomagot! Sok bajtól megvéd.

Bíró Tünde
Tanár, szexuálterapeuta
Komplementer medicina tanácsadás és kezelések
Szelíd gyógymódok
www.biotunder.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.