www.biotunder.info

"Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor egy férfi már az utolsót is elfelejtette." George Bernard Shaw

2015. február 5., csütörtök

Mellvédő tanácsok

Mit tehetsz a melled egészségéért? Egy kis csokor jó tanácsokból:
Egészséges nyirokrendszer - egészséges immunrendszer és védett mell
- Igyál 3 liter tisztított vizet, vagy ebből készült gyógyteát minden nap. Ha nincs megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék, akkor nincs megfelelő nyiroktisztulás sem!
- Zsurló, csalán, zsályatea jó a nyirokrendszernek, 3-3 hétig fogyasztandó.
- A mell ápolására ricinusolajat és aromaterápiás illóolajokat használj. Esténként gyöngéden kend át a keverékkel a melled és a nyirokrendszer mell körüli területét, és reggel zuhanyozd le a maradványokat. A ricinusolaj erős szívó hatással rendelkezik, a gyulladásokra, lerakódásokra kiváló. Az aromaterápiás illóolajok erősítik, támogatják a mell nyirokkeringését, védik a mellet. Kérj tanácsot képzett aromaterapeutától!
- A mozgás, kímélő futás, séta, és az ugrálás - pl. tánc közben - nagyon jó a nyirokrendszernek. A Flabélos is jó hatású, ügyelj arra, hogy valódi készülékkel rendelkező edzőtermet válassz, és kérj szakszerű tanácsadást.
- Dr. Vodder-féle nyirokmasszázs csodás hatással bír, itt kérhetsz szakszerű masszázst: www.volenszkitimea.blogspot.com
- Zuhanyozásnál használj lufaszivacsot, a nedves bőrödet lentről felfelé, és kívülről befelé haladva dörzsöld át alaposan. Jó hatású a váltakozó hőmérsékletű zuhanyozás a végén - de nem kell jéghideg vízben gondolkodnod. Langyos - jó meleg - langyos. Szintén lentről felfelé.
- Törődj többet az emésztéseddel! A bélrendszer negészsége agyon fontos része a nyirokrendszer egészségének. Sok-sok nyiroksejt van a beleink körül, amelyek sok gyulladást szenvednek el, és sajnos sok káros anyagot tárolhatnak. Az Aktív faszén kúra nagyszerű nyirok- és bélrendszeri tisztító. Emellett fontos a bélflóra és a bél-immunrendszer gyakori gondozása, pl. Gastrovit bélflóra és Colostrum szedésével. A tejsavó vagy belőle készült italpor is kiváló.
- A candida-gomba és a káros bélrendszeri, nyirokrendszeri gombák sokat rontanak a nyirokrendszer állapotán. Kérd a béltisztító, bél-regeneráló és candidia-programot a Biotündértől.
- Szlovák gyógynövény-készítmény, nyiroktisztító cseppek: negyedévente egy kúra javasolt a speciális gyógynövény-kivonatból, amely szinte kisöpri a nyirokrendszerből a régi gyulladások maradványait, erősíti a vesét és a nyirokmirigyeket.
Ha többet szeretnél tenni a nyirokrendszered és a melled egészségéért, gyere el a Biotündér tanácsadásra, várlak szeretettel! Bejelentkezés: (70) 423-4420.
Az Aktív faszén és egyéb hozzávalók beszerezhetők a Biovitalitás bioboltban, 1048 Budapest, Kemény Gusztáv u. 6., www.biovitalitas.hu

Vigyázz a melledre, törődj vele, és legyél nagyon büszke rá!

Bíró Tünde
Tanár, holisztikus életmód tanácsadó
Bio-intim tanácsadás
www.biotunder.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.