www.biotunder.info

"Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor egy férfi már az utolsót is elfelejtette." George Bernard Shaw

2016. június 9., csütörtök

Nyiladozó lányaink védelmére: Peonia esszencia-készlet és női öntudatra ébredés program a Biotündértől

Nyiladozó, fiatal lányaink védelme a mi felelősségünk. Nőiességük tiszteletének megtanítása, hormonegyensúlyuk védelme, szépségápolásuk biztonsága szintén a mi felelősségünk. Elsősorban az anyukáké, de ismerek több olyan apukát, akik szívesen és ügyesen vesznek részt ebben a folyamatban. Az apukák részéről érkező elismerés, "királylányos" figyelem, apai szeretet rendkívül fontos a lányok számára, különösen a kiskamasz és kamaszkori változások közepette.
A Peonia esszencia-készlet és női öntudatra ébredés programját azért állítottam össze, mert azt tapasztalom, hogy a 8-10 éves korban elkezdődő változásokra sem az anyukák, sem a környezet nincs felkészülve - így természetesen a kislányok sem tudnak felkészülni arra, mi vár a testükre és a lelkükre a nagy változások idején.
Az esszencia-készletet és a programot, tanácsadást minden más korosztálynak is ajánlom, mert akiknél kimaradt a női változásokhoz való tudatos hozzáállás, azoknál akár harminc, negyven éves korban is blokkok, fájdalmak, menstruációs és szexuális zavarok lehetnek jelen.

A peonia a bazsarózsa latin neve. Kínából származik ez a gyönyörű, illatos virág, a tavasz, az újjászületés szimbóluma, és azoké a lányoké, akik eszességükkel emelkednek a többi gyönyörű fiatal lány fölé. A Peonia esszenciákat, csomagokat és tanácsadást adhatod ajándékba az első menzesz ünneplésére, vagy bármely más alkalomra, amikor támogatni szeretnéd leánygyermeked, rokonod vagy saját magad női energiáit.

Tanácsadás: az első alkalom ingyenes, melynek során elmondhatod minden búdat, bánatodat, ami a női szívedet - vagy az éppen nyiladozó női szívedet - nyomja. Szexuális felvilágosítás, genitális problémák, pl. hüvelyfolyás, menstruációs fájdalmak és zavarok, a menstruációval kapcsolatos érzelmek és elfogadás megélése, szerelmi gondok, a külsőddel kapcsolatos problémák - bármi terítékre kerülhet, nekem bármit elmondhatsz, segíteni fogok!
A beszélgetést követően eldöntheted, szeretnél-e további tanácsadásra, esetleg kezelésekre járni.

Terápiák: szexuálterapeutaként a  szexualitással kapcsolatos kérdések és pszichés szexuális zavarok bármelyikével fordulhatsz hozzám, mely a tini-korszak vagy bármely más női korszak idejét érinti. Felvilágosítás, szerelemmel és szexuális élettel kapcsolatos kérdések, védekezés, fogamzásgátlás, hormonmentes fogamzásgátlás, vegyszermentes fogamzásgátlás, sürgősségi fogamzásgátlás, párkapcsolati gondok, önismereti és önértékelési problémák, nőgyógyászati problémák esetén tanácsadás, szelíd megoldások keresése pl. hüvelyszárazság, hüvelyfolyás, gombásodás esetén, a testi-lelki fejlődéssel, változásokkal kapcsolatos kérdések és problémák megoldása... bármi, ami a testi-lelki fejlődéseddel kapcsolatos.

Esszencia-készlet, aromaterápiás és bio testápoló készlet:

Egyéni igények alapján állítom össze a csomagot.
- Aromaterápiás illóolaj keverék hasi fájdalmakra, menstruációs panaszokra,  PMS esetén, illatosításra, higiéniai védelemre, hasra kenhető, illetve tisztasági betétre csepegtethető
- Bach-virágterápiás és/vagy aromaterápiás lélekcseppek a nyiladozó női energiák támogatására
- Gyógynövény cseppek, rügyterápiás cseppek a rendszertelen menstruáció szabályozására (belsőleg)
- Damaszkuszi rózsavíz a hormonális ingadozások kiegyensúlyozására, a nőiesség kibontakozásának támogatására
- Aromaterápiás szappan tisztálkodáshoz

Tiniknek bőrápoláshoz, testápoláshoz, tisztálkodáshoz aromaterápiás, bio-organikus kozmetikai csomagot ajánlok:
- Aromaterápiás arcápoló készlet: pattanástalanító (arcra és hátra is), mélytisztító maszk, hidratáló-tisztító arctej vagy tonik, ajakbalzsam, kézápoló krém, testápoló, napvédő krém
- Intim tisztálkodó szerek, aromaterápiás és vegyszermentes
- Aromaterápiás szappan vagy vegyszermentes tusfürdő
- Sampon, hajbalzsam vegyszermentes, károsító anyagoktól mentes változatokban
- Bio-organikus smink-készlet, alapozó, color-kozmetikumok
- Alumínium- és vegyszer-mentes dezodorok, amik hatékonyak a kellemetlen illatok megakadályozásában

Illatos, szép, kiteljesedett női életet kívánok!

Bíró Tünde
Tanár, szexuálterapeuta
Komplementer medicina tanácsadás és kezelések
Szelíd gyógymódok gyermekeknek és felnőtteknek
www.biotunder.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.