www.biotunder.info

"Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor egy férfi már az utolsót is elfelejtette." George Bernard Shaw

2014. szeptember 15., hétfő

Külső és belső szépségápolás minden korosztálynak

Megszeretni önmagunkat egy életre szóló románc kezdete.”
Oscar Wilde

Szervezetünk egyik legnagyobb és legbonyolultabb feladatot ellátó szerve a bőr, mely megvéd bennünket a külvilág ártalmaitól, a hidegtől és a melegtől, az apró karcolásoktól egészen a súlyos sérülésekig, s nem utolsósorban az egyre szaporodó kémiai ártalmaktól. Egészségünknek bőrünk és közérzetünk pontos összhangja egy igen fontos fokmérője.

Az aromaterápia és a biokozmetikumok segítségével olyan tökéletes rendszert kínálunk mindenkinek, amellyel nemcsak a szépség, hanem az egészség is látványosan és érzékelhetően jobbá válik. Már néhány kezelés alatt csodás változások az arc, a nyak, a dekoltázs területén és az egész testen – kívül és belül.
Változások, amelyekkel nem szívesen szembesülünk, és amelyekre egy igényes nő,
– és most már egyre több igényes férfi – keresi a megoldásokat:
bőrszárazság, öregedési foltok, pigmentálódás, megereszkedett, petyhüdt bőr, fénytelen, egészségtelen, tompa szín, szürkés-sárgás bőrfelszín (különösen dohányzóknál), oxigénhiányos bőr, ráncosodás, érdesedés, repedések, kiszáradás, gyulladások, allergia, viszketés, hajhullás, foltokban történő kopaszodás, száraz, fénytelen, töredezett haj, korai öregedés külső jelei

Az egészséges, finom, bársonyos tapintatú bőr, kellően pigmentált, rugalmas felszíne tompán fénylik. Soha nem szárad ki a természetes zsírsavak (gliceridek), és az izzadságmirigyek folyamatos működése következtében.

Felnőtt korra kialakult védekező rendszerünk már csak az igazán nagymértékű provokációkra reagál, amik lehetnek vegyi anyagok, táplálékok, gyógyszerek. A száraz bőr állapotát tovább súlyosbítják az anyagcsere betegségek, a cukorbetegség, a máj megbetegedései, valamint a vérképző szervek betegségei is. Ez esetekben az alapbetegség gyógykezelésével a bőr állapota is automatikusan javul.

Szeretnél fiatalos, ápolt, szép külsőt? Kérd a Biotündér aromaterápiás kezeléseket és tanácsadást.

Bíró Tünde
Tanár, holisztikus életmód tanácsadó
www.biotunder.info
www.tisztitokurak.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.