www.biotunder.info

"Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor egy férfi már az utolsót is elfelejtette." George Bernard Shaw

2014. október 22., szerda

Aromaterápiás érintéssel várunk!

Milyen területeken használjuk az aromaterápiát a Biotündér szolgáltatásokban?
Az aromaterápiás relax masszázs lassú, nyugodt mozdulatokkal simítja át a testedet, miközben a számodra kiválasztott illatok és nemes olajok járják át az érzékeinket. A levendula, vagy a kubeba, édes narancs, rozmaring, kúszó fajdbogyó, erdei fenyő, és más csodálatos növényi olajok illatával elvarázsol, az érintés erejével pedig abszolút relaxál.
Fiatalító, relaxáló arc- és dekoltázs-masszázs: magas ásványianyag-tartalmú gyógyító ásványi pakolás (ezt a kezelési szakaszt pelotherápiás kezelésnek is nevezik) után finom, természetes alapanyagokból készült masszázs zselével, az arcbőrt kényeztető és feltöltő aromákat használva végzem ezt a masszázs-fajtát. Rendkívül látványos hatású!
Nyak- és hátmasszázs, derékmasszázs: különösen hölgyeknél nagy segítséget jelenthet a fájdalmas területek masszírozása, egyénre és egészségi problémára szabott aromaterápiás illóolajjal, speciális krémekkel és nemes kókusz, szezám, máriatövis vagy sárgabarackmag-olajjal.
Hasi területek: a muskotályzsálya és rozmaring gyógyító illatával, óvatos mozdulatokkal masszírozom a hölgyek hasi területeit, ahol szintén sok-sok lerakódás, fájdalom, gyulladás akadályozza a mindennapok nyugalmas érzését. Gyakran test- és csakragyertya kezelést is végzünk, amely a blokkokat oldja, a lerakódásokat megszünteti, a meridián-pályákat átjárhatóvá teszi. Nem ritka, hogy elalszanak a kedves vendégek! Különösen azokra jellemző a "bealvás" az aromaterápiás masszázs alatt, akik nagy stressz alatt, feszültségben, megfelelési helyzetekben teljesítenek nap mint nap a munkahelyükön.
Az uraknak a derék- hát- és a nyakmasszázs ajánlom kiemelten, mivel ezeken a területeken sok-sok meszesedés, lerakódás, fájdalmas terhek cipelése "nyomja a vállukat"! Az aromaterápiás masszázs számukra is sok jótékony hatást ad, mivel nagy a stressz, feszültség, amiben élnek.
A masszázst igény szerint kiegészítjük Magnevit Reflex Haihua magneto-elektro akupunktúrás kezeléssel, amely további ellazulást, nagyon jó közérzetet, frissességet, egészséget eredményez.

Illatos masszázst kívánok mindenkinek!

Bíró Tünde
Tanár, holisztikus életmód tanácsadó
www.biotunder.info
www.tisztitokurak.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.